Opnieuw nederlaag voor juniorenteam

Spannend gelijkspel voor senioren TTV Hasselt

Afgelopen week speelde het seniorenteam van TTV Hasselt een spannende thuiswedstrijd tegen Smash'70 uit Hattem. Na tien partijen eindigde de wedstrijd met 5-5 in een gelijkspel. Ondanks hun sterke optreden verloren de junioren thuis met 3-7 van Staphorst.

Bij de senioren wisten Abel Gelling en Gerrit Michel allebei twee partijen in hun voordeel af te ronden. Als duo wisten zij ook de dubbel in een overtuigende driesetter te winnen. Helaas kwam Jan Schelhaas deze wedstrijd niet tot winst. Het juniorenteam knokte voor wat het waard was, van de tien partijen werden er maar liefst acht in vier of vijf sets gespeeld. Twee winstpunten waren er voor Quinten Beugeling, één voor Max Louw. Even leek Lukas Zwanepol ook een partij te winnen, maar in de vijfde set moest de winst toch aan zijn tegenstander laten.

Doe mee!
Iedere week traint TTV Hasselt onder leiding van Freek Dekker in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 09.10.17 | 10.47 UUR


advertentie