Organisatie in handen Stichting Hanzestad Hasselt Marketing

Optreden Status Quo tribute-band in Hasselt

Op vrijdag 10 november 2017 organiseert de Stichting Hanzestad Hasselt Marketing een concert van de tribute-band Status Quotes. Het concert zal plaatsvinden om 20.30 uur in De Werkplaats aan de Kaai 5 in Hasselt.

De band Status Quotes heeft inmiddels een solide live-reputatie opgebouwd en wordt gerekend tot de absolute top van de Quo tribute-bands. De muzikanten van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van de nog steeds zeer populaire Britse rockband. Alle vier hebben ze hun sporen verdiend in de Nederlandse rockscene. De ‘12-bar-boogie’ stroomt dan ook door hun bloed en dat hoor je! Met respect voor het origineel worden de Quo-krakers voor het voetlicht gebracht.

De band beperkt zich tot het repertoire uit de gouden jaren ’70. De kenners weten dat dit de gouden jaren waren van Status Quo, met hits als Down Down, Whatever You Want, Again & Again, Roll Over Lay Down en Rockin’ All Over The World. Naast deze ‘greatest hits’, staan er echter ook vele minder bekende, maar minstens even hard rockende klassiekers, op het programma. Met een onverwoestbare sound staat Status Quotes garant voor een Rock & Roll feest van de bovenste orde!

Het concert van Status Quotes begint om 20.30 uur, maar de deur van De Werkplaats is vanaf 20.00 uur geopend voor het publiek. Kaarten voor het concert á 10,00 euro zijn verkrijgbaar bij Foto Tuinman aan de Markt 2 in Hasselt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 16.10.17 | 09.08 UUR


advertentie