Inzittenden komen met de schrik vrij

Auto botst tegen lichtmast op N331 bij Hasselt

Auto botst tegen lichtmast op N331 bij Hasselt

Auto botst tegen lichtmast op N331 bij Hasselt© Henry Wallinga

Op de provinciale weg N331 is woensdagmiddag 25 oktober 2017 ter hoogte van Hasselt een auto tegen een lichtmast gebotst. De twee inzittenden bleven ongedeerd. De auto raakte zwaar beschadigd.

Het tweetal reed rond 12.15 uur richting Zwolle toen de bestuurder in een chicane vlak voor de Zwartewaterbrug de controle over zijn voertuig verloor. De auto kwam op de verkeersheuvel tegen een lichtmast tot stilstand. Ondanks het vele verkeer dat langs het ongeval reed, duurde het even voor er iemand stopte om hulp te bieden en de hulpdiensten in te seinen.

De twee werden ter plaatse onderzocht in een ambulance naar bleken er zonder kleerscheuren vanaf te zijn gekomen. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de Peugeot 206 van de verkeersheuvel getakeld en afgevoerd. Tijdens de berging werd de weg even afgesloten door medewerkers van de Provincie Overijssel.Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 25.10.17 | 22.58 UUR


advertentie