Huis-aan-huis verkoop van erwtensoep

Snertactie om de kas van Hasselts Fanfare te spekken

De evenementencommissie van Hasselts Fanfare, bemand door een aantal enthousiaste leden, organiseert jaarlijks tal van activiteiten met als doel de vereniging financieel te ondersteunen. Hierdoor krijgt de vereniging wat extra armslag om de leerlingenopleiding, vervanging en reparatie van instrumentarium en uniformen te kunnen bekostigen.

Naast het touwtrekken en de bingoavonden organiseert Hasselts Fanfare, op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november 2017 de befaamde snertactie. De vereniging hoopt in twee dagen tijd liters erwtensoep huis-aan-huis te verkopen.

Op zaterdag 28 oktober is de muziekvereniging te vinden in Oud-Hasselt, Zandvoort en de Terwee’s Hoek. Op zaterdag 4 november zijn de wijken Nadorst, Om de Weede, de straten tussen de Van Dedemlaan en Van der Vechtlaan, en de buitengebieden aan de buurt.

Van 08.30 - 09.00 uur wordt de erwtensoep verkocht aan de Van Haersoltelaan 11, nabij het verenigingsgebouw.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 28.10.17 | 11.02 UUR


advertentie