Verkiezingsprogramma nog titelloos

Maurits von Martels gastspreker CDA ledenvergadering

Op maandag 6 november 2017 is het Tweede Kamerlid (CDA), Maurits von Martels, te gast bij het CDA Zwartewaterland. Maurits stond op plek 44 op de kandidatenlijst, maar kwam met ruim 21.500 voorkeursstemmen in de Kamer. Zijn slogan was en is: 'Meer boerenverstand in de Tweede Kamer'. Hiervoor was hij wethouder in de gemeente Dalfsen

De ledenvergadering staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op deze avond wordt het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld.

Opvallend aan het verkiezingsprogramma is dat het nog niet is voorzien van een titel. CDA-leden en/of vrienden krijgen de gelegenheid om met een pakkende titel te komen die voor de komende raadsperiode aangeeft waar het CDA voor staat. De winnende titel zal op het verkiezingsprogramma komen te staan.

Wilt u met Maurits en de CDA-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in gesprek gaan, meedoen aan de verkiezing Programmatitel 2018-2022, dan kan dat op maandag 6 november in Hotel Zwartewater te Zwartsluis. De avond begint om 20.00 uur.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 30.10.17 | 11.14 UUR


advertentie