Sportvereniging Hasselt bestaat 50 jaar

Jubileumuitvoering SV Hasselt in de Prinsenhof

In december 2017 is het vijftig jaar geleden dat sportvereniging Hasselt (SV Hasselt) werd opgericht. In 1967 tekenden de heer E. ten Kate en de heer A. Schroten de oprichtingsakte. Nu, 50 jaar later, is de vereniging nog steeds actief en heeft menig Hasselter herinneringen bij deze vereniging. Om dit jubileum luister bij te zetten is op zaterdag 11 november 2017 een grote jubileumuitvoering in Hasselt. Jong en oud is welkom in sporthal de Prinsenhof.

Alle leden van de jubilerende vereniging zetten tijdens de jubileumuitvoering hun beste beentje voor. De vereniging zet de komende dagen de puntjes op de 'i'. Thema van de uitvoering is 'salto’s en seizoenen'.

De show is in handen van vier 'koninginnen'. Elke groep geeft op zijn eigen manier een draai aan het thema. De entreekosten zijn 1,50 euro (volwassenen) en kinderen t/m 12 jaar betalen 1,00 euro.

Aanvang 19.00 uur.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 07.11.17 | 12.44 UUR


advertentie