Burgemeester Bilder brengt gelukwensen namens gemeente

Gouden huwelijk voor echtpaar Van Veen-Lohuis

Gouden huwelijk voor echtpaar Van Veen-Lohuis

Gouden huwelijk voor echtpaar Van Veen-Lohuis © Astrid van Dijk - van Regteren

Op 3 november 1967 traden Willem van Veen en Femmigje Lohuis met elkaar in het huwelijk in het gemeentehuis van Hellendoorn. Burgemeester Bilder ging het echtpaar op 6 november persoonlijk feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum in hun woning aan de Marijkestraat in Zwartsluis.


Wim is in Zwartsluis geboren in een gezin van zeven kinderen. Femmie komt uit Daarlerveen. Zij groeide op in een gezin van vier kinderen. Na haar schooltijd ging zij aan het werk. Wim werd onderhoudsmonteur en werkte bij verschillende bedrijven. De eerste kennismaking tussen Wim en Femmie was door anderen geregeld. Het klikte en de verkering was een feit. Het echtpaar adopteerde drie kinderen, twee dochters en een zoon.

Maatschappelijke betrokkenheid
Wim is vrijwilliger bij De Schans. Daarnaast was hij betrokken bij de kerk. Hij zette zijn vrije tijd onder andere in voor de preekvoorziening tijdens de erediensten. Femmie hielp diverse gezinnen met de huishouding. Beiden hebben nu tijd voor hun hobby’s. Wim houdt van kruiswoordpuzzels en Femmie mag graag handwerken.

Vieren
Het echtpaar gaat er samen met hun kinderen en vijf kleinkinderen een weekendje op uit om het huwelijksjubileum te vieren.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 07.11.17 | 08.33 UUR


advertentie