Welzijn MensenWerk en MEE IJsseloevers

Actieve avond voor ouders en jongeren in Hasselt

Welzijn MensenWerk en MEE IJsseloevers organiseren op vrijdag 13 april 2018, van 19.30 tot 21.30 uur in Het Teeuwland (Karel Doormanstraat 30) in Hasselt een actieve avond voor ouders en jongeren (tot 18 jaar).

"Jongeren die een beperking hebben, moeilijk aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten of buiten hun woonplaats (speciaal) onderwijs volgen. Het blijkt dat deze jongeren vaker moeite hebben met het leggen en onderhouden van contacten en het opbouwen van een vriendenkring. Ten opzichte van leeftijdsgenoten nemen ze ook minder vaak deel aan activiteiten. In december hebben ouders mee kunnen denken over wat er nodig is om hierin verandering te brengen. Nu nodigen we de jongeren zelf ook uit. Niet alleen om te praten maar ook om mee te doen aan activiteiten", aldus Emil Woltinge, Sociaal Werker Welzijn MensenWerk in Zwartewaterland.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 13.03.18 | 16.19 UUR


advertentie