Zaterdag 20.10.18 | 17.30 uur

Voormalig Besto-terrein krijgt bestemming

Samenwerking officieel bekrachtigd

Onthulling bord op het bouwterrein

Onthulling bord op het bouwterrein© Z-RTV Fotografie / RDV

Vertegenwoordigers van Wetland Wonen Groep en Frion ondertekenen 23 april een samenwerkingsovereenkomst. Deze gaat over de ontwikkeling van een gebouw op het voormalige Besto-terrein in Zwartsluis, bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

De ondertekening vindt om 15.45 uur plaats in de ontmoetingsruimte van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt aan de Zomerdijk 7.

Vervolgens onthult wethouder Wiggers met de bestuurders van Wetland Wonen en Frion een bord op het bouwterrein. Op het terrein, dat al een aantal jaren braak ligt, verschijnt een markant gebouw. De provincie Overijssel stelt subsidie beschikbaar voor het plan, dat in december 2007 met goedkeuring werd ontvangen.

Een eigen leven
De cliŽnten van Frion kunnen in de woon- en dagbestedingslocaties een eigen leven leven. Samen met Frion wordt gekeken naar mogelijkheden en kansen worden benut om dit in te vullen. Dit betekent werken met respect voor de eigenheid van de cliŽnten, kijken wat er mogelijk is, wat de cliŽnt nog kan en diens talenten ontwikkelen. In gesprek gaan met de cliŽnten en zorgen voor een warme omgeving waarin de cliŽnten zich kunnen uiten. Het betekent openstaan voor wat de cliŽnten aangeven. CliŽnten van Frion kunnen binnen enkele jaren gaan wonen en werken in Zwartsluis.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 22.04.08 | 00.00 UUR
Vandaag:
16° | 5°
Meer weer...
Morgen:
17° | 6°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - Sparta Nijkerk 3-0
HFC - DESZ 1-3
Vv Oene - Olympia'28 2-2
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.20504 s