Zaterdag 19.10.19 | 17.37 uur

Genemuidense vindt onderdak bij MKBasics damesschaatsteam

Nieuwe schaatsploeg voor Erna Kijk in de Vegte

MKBasics damesschaatsteam met Erna Kijk in de Vegte (r)

MKBasics damesschaatsteam met Erna Kijk in de Vegte (r)© H. Kijk in de Vegte

Marathonschaatsster Erna Last – Kijk in de Vegte uit Genemuiden is al weer bezig met de voorbereidingen van het komende schaatsseizoen.

Nadat vorig jaar het damesschaatsteam van Landjuweel ontbonden werd, vanwege het stoppen van de hoofdsponsor, heeft de Genemuidense nu onderdak gevonden bij het MKBasics dames schaatsteam.

Het geheel vernieuwde MKBasics dames schaatsteam bestaat voornamelijk uit oude bekende gezichten, want samen met Mireille Reitsma en Sandra ’t Hart maakt Erna de overstap van Landjuweel naar het MKBasics schaatsteam. Nieuw in de ploeg is Wieteke Cramer, voormalig Nederlands Kampioen Allround en tevens behaalde ze in het verleden eens een derde plaats op zowel het EK als de WK Allround.

Jan Andries de Vries uit Heerenveen is de nieuwe ploegleider en Ubbo Kuper uit Hazerswoude-Rijndijk is de nieuwe ploegbegeleider. Ook de nieuwe website is klaar: Schaatsmeiden.nl

Om de schaatsploeg te ondersteunen is er ook een club opgericht onder de naam: 'vrienden van de schaatsmeiden'. Meer informatie en/of om lid te worden van deze club staat op de nieuwe website.

Het nieuwe damesschaatsteam heeft een extra Genemuidens tintje vanwege het feit dat PALET Schilderwerken uit Genemuiden tevens sponsor is van dit schaatsteam.

Het komende seizoen zal in het teken staan van het teambelang, waarbij de individuele belangen ondergeschikt zijn aan de het teambelang. De eerste wedstrijd in de KNSB KPN Marathon competitie zal verreden worden op zaterdagavond 23 oktober op de Jaap Eden baan in Amsterdam. De volgende wedstrijd is een week later in Heerenveen.

Meer informatie: www.schaatsmeiden.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 05.10.10 | 10.58 UUR
Vandaag:
16° | 6°
Meer weer...
Morgen:
16° | 6°


LIVE SPORT
Sv DESZ - SV De Griffioen 2-2
BAS - Olympia'28 4-2
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30041 s