Zaterdag 20.10.18 | 09.03 uur

Met muzikale medewerking van Duo van den Berg en Sjofar

Lenteconcert in de Hervormde Kerk Mastenbroek

Annemarie Beens en Annelien Bekendam

Annemarie Beens en Annelien Bekendam© Albertus Koekoek

In de Hervormde Kerk Mastenbroek vindt vrijdagavond 17 mei een lenteconcert plaats. De aanvang van het concert is 20.15 uur en de opbrengst van deze avond is voor het 2e/3e Wereldproject Zwartewaterland. Muzikale medewerking wordt verleend door Annemarie Beens, Annelien Bekendam, Duo van den Berg en Sjofar. De kerk is geopend om 19.45 uur.

Het wordt een avond met muziek in voorjaarssferen. Een mix van muziek uit allerlei landen van Piazzolla, Ibert, Giovanni Allevi tot aan Ierse sferen. Soliste Annemarie Beens brengt liederen als The Blessing, Nella Fantasia en Fields of Gold ten gehore.

De muzikale medewerking wordt verleent door Duo van den Berg, panfluit en Spaanse gitaar, Annemarie Beens, zang en harp en Annelien Bekendam op vleugel. Daarnaast geeft ook mannenensemble Sjofar uit Genemuiden aanvulling aan deze avond.

De opbrengst van dit lenteconcert is voor het 2e/3e Wereldproject Zwartewaterland; in actie voor de Greenshop, een werkschool voor doven en lichamelijk gehandicapten in Malawi. Op deze werkschool kunnen jongeren ervaring opdoen in verschillende vakgebieden zoals tuinbouw, distributie, winkelmanagement en horeca. Daarnaast worden zij ondersteund door docenten door middel van lessen in marketing, Engels, hygiëne, voedingskunde, gezondheidszorg en horecavaardigheden. Aan het eind van de werkschool ontvangen zij een diploma. Daarna worden zij geholpen met het opstarten van een eigen onderneming.

De kaarten voor het lenteconcert kosten 5 euro en zijn rechtstreeks te verkrijgen bij boekhandel De Nijstad of Foto Tuinman in Genemuiden. Ook zijn kaarten te reserveren via lenteconcertmastenbroek@gmail.com

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 25.04.13 | 09.13 UUR
Vandaag:
14° | 4°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.1176 s