Zaterdag 20.10.18 | 09.03 uur

Studieclub Zwolle creëert fleurige objecten ...

Bloemisten tonen passie bij Zintuigentuin Zwartsluis

Een creatie van de Zwolse studieclub

Een creatie van de Zwolse studieclub© A. Greveling

Het leek dinsdagavond 14 mei jl. wel even op een bloemenmarathon in de Zintuigentuin. Hier kwamen s' avonds vijftien bloemisten samen om in de tuin een avond lang bloemstukken te maken. Tot diep in de avond werden er nog bloemstukken gemaakt. En dat leverde bijzondere momenten op: de ene bloemist die de andere bloemist ondersteunde met een zaklantaarn, zodat er toch nog bloemen gestoken konden worden.

De vijftien bloemisten die samen kwamen in de Zintuigentuin kwamen uit de hele regio en vormen samen de studieclub Zwolle en omgeving.

Deze studieclub is een gepassioneerde groep bloembinders die als enig doel in de Zintuigentuin heeft, anderen mee laten kijken in hun beleving met bloemen, planten en andere materialen. Dit alles toegepast vanuit hun eigen individuele idee, smaak en kleurgevoel. Zo geven zij ieder een beeld van hun vak.

Hierdoor staan er in de Zintuigentuin nu ruim tien spannende creaties, objecten. Deze creaties zijn tot en met Pinkstermaandag in de Zintuigentuin nog te bewonderen.

De Zintuigentuin, naast de oude begraafplaats in Zwartsluis, is vrij toegankelijk (zolang het licht is). Een fascinerende tuin.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 16.05.13 | 12.00 UUR
Vandaag:
14° | 4°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.11949 s