Dinsdag 22.09.20 | 09.01 uur

Gemeente Zwartewaterland huisvest uitzonderlijke wielertalenten

Schreeuw Anna van der Breggen naar de wereldtitel

No Limit Hasselt / FG Hasselt / WV Noordwesthoek / STG Het Zwartewater hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk op zaterdag 26 september 2015 het WK Wielrennen 2015 te volgen. Voor wielerfans wereldwijd het hoogtepunt van het jaar. Met dit jaar maar liefst drie (oud)leden van WV Noordwesthoek, uit Hasselt en Genemuiden, die in het Amerikaanse Richmond aan de start verschijnen: Anna v/d Breggen, Dennis v/d Horst en Pascal Eenkhoorn.

Op meerdere schermen in Sporthal de Prinsenhof te Hasselt worden de verrichtingen van deze lokale wielertalenten, die strijden in diverse categorieën voor de felbegeerde gouden, zilveren of bronzen plakken, nauwlettend gevolgd. André Koudijs, van Kontento.eu, steekt ook zijn beste beentje voor om deze avond tot een groot succes te maken en stelt zijn locatie kosteloos ter beschikking.

"Vanwege het tijdsverschil zal de wedstrijd van Anna van der Breggen in de avonduren, van 19.00 uur tot ca 22.30 uur (lokale tijd), verreden worden. Alle verenigingen nodigen hun leden uit om gezamenlijk te kijken naar de prestatie van de Hasseltse. Tevens zal de finale van de wedstrijd van Dennis (eveneens uit Hasselt) en Pascal uit Genemuiden uitgezonden worden", aldus Arjan Winters, die blij is met de belangstelling van inwoners uit de gemeente Zwartewaterland.

Voor deze avond hebben de ouders van de renners en renster, en de trainers die aan de wieg stonden van deze talenten aangegeven aanwezig te zijn. Ook zal het gemeentebestuur een uitnodiging ontvangen. Daarnaast is het een vrije inloop voor alle inwoners van Zwartewaterland en wielerfans die niet zijn aangesloten bij een van de verenigingen. Het zal een avond worden voor iedereen die trots is op deze talenten en fan is van het wielrennen.

Voor de jeugd zullen er diverse activiteiten zijn in de sporthal. Uiteraard wel in de stijl van deze sportieve avond! Vanaf 16.00 uur zal de sporthal geopend zijn om daar eerst de verrichtingen van Dennis en Pascal gade te slaan waarna aansluitend vanaf 19.00 uur de verrichtingen van Anna getoond zullen worden.

Programma WK Richmond 2015
Vrijdag 25 september 2015: Road Circuit: Junioren vrouwen & U23 mannen
Zaterdag 26 september 2015: Road Circuit: Junioren mannen & Elite vrouwen
Zondag 27 september 2015: Road Circuit: Elite mannen

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 08.09.15 | 00.00 UUR


advertentie

Vandaag:
19° | 8°
Meer weer...
Morgen:
21° | 8°


AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.3041 s