Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek

Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers

De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Genemuiden is voor uitbreiding van het team op zoek naar een vrijwilliger(s).

De Bibliotheek zoekt een vrijwillige gastvrouw/-heer voor de vestiging Genemuiden die elke week op woensdagmorgen van 09.45 – 12.45u wil werken. Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep.

In Bibliotheek Genemuiden ben je onder andere bezig met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Astrid Faber, teamleidster Genemuiden & Zwartsluis, e-mail genemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 19.08.17 | 08.33 UUR
Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.13675 s