Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Burgemeester Bilder brengt gelukwensen namens gemeente

Jan en Mien Timmerman-Visscher 60 jaar getrouwd

Bilder en echtpaar Timmerman-Visscher

Bilder en echtpaar Timmerman-Visscher© DKN | R.W. Jansema

Jan Timmerman en Mien Visscher traden met elkaar in het huwelijk op 22 augustus 1957 in het gemeentehuis van Genemuiden. Burgemeester Eddy Bilder bezoekt het echtpaar op deze heugelijke dag om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum.

Jan en Mien zijn geboren en getogen in Genemuiden. Zij woonden in dezelfde straat, zaten bij elkaar op school en groeiden samen op. Tijdens het flaneren op de Kaai kregen zij verkering. Het echtpaar kreeg vier kinderen, tien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Het echtpaar Timmerman kijkt ernaar uit om het diamanten huwelijksjubileum te vieren met familie en vrienden. In verband met de vakantie stellen zij dat uit tot september.

Werk
Jan heeft van jongs af aan hard gewerkt in de kokosfabriek van zijn vader. Na het overlijden van zijn vader vormden Jan en zijn broer de directie van de plaatselijke tapijtfabriek. Jan was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de fabriek. Zijn broer was commercieel verantwoordelijke en met regelmaat op handelsreis. Op 65-jarige leeftijd hebben de zonen van Jan en Mien het bedrijf overgenomen. Mien was tot haar 21ste jaar werkzaam op de boerderij van haar ouders. Daarna ondersteunde zij haar man in zijn werk.

Hobby’s
Jan zijn grootste hobby is zijn werk. Hij is nog steeds betrokken bij het familiebedrijf. Dagelijks brengt hij zijn oud-collega’s een bezoekje. Mien houdt van handwerken en lezen. Ze doen graag samen boodschappen en houden ervan een restaurant te bezoeken.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 22.08.17 | 17.01 UUR
Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.82192 s