Maandag 20.05.19 | 12.52 uur

Dé specialist én betrouwbare partner voor al uw klussen

Multimate De Breker gaat dienstverlening uitbreiden

Multimate De Breker gaat dienstverlening uitbreiden

Multimate De Breker gaat dienstverlening uitbreiden© Bram van de Biezen

ADVERTORIAL Multimate De Breker gaat, in verband met sluiting van HUBO van Dijk in Genemuiden, versneld haar diensten uitbreiden. "Multimate (gevestigd aan de Buiten de Enkpoort 15 in Hasselt) wil zo de lege plek opvullen die ontstaat in Genemuiden met het wegvallen van de winkel HUBO", zegt Martin Last namens de bouwmarkt. Multimate De Breker te Hasselt is al jaren gespecialiseerd in het leveren en monteren van luxe schuifdeurkasten en zonwering, en idem levering van keuken- en inbouwapparatuur, zoals vaatwassers, ovens, combimagnetrons, kooktoestellen, koelkasten, vriezers, wasmachines en drogers van vrijwel alle merken.

Tevens is Multimate de Breker hét adres voor al uw doe-het-zelf artikelen, tuinhout en meer. Ook heeft Multimate de Breker een bezorgservice en kunnen klanten gratis gebruik maken van een aanhanger om uw materialen thuis te brengen. En zelfs voor het autowassen kunt u bij Multimate de Breker terecht.

Multimate-medewerker Martin Last vertelt: “onze medewerkers en monteurs zijn getraind om iedere installatie naar tevredenheid af te ronden. Van montage van binnen- en buitenzonwering tot levering van kasten op maat, badmeubels, blokhutten, dakramen, deuren, schuttingen en meer. Klanten zijn bij Multimate De Breker aan hét juiste adres. Zelfs de complete renovatie van een toilet of badkamer kunnen wij voor u verzorgen."

Informeer vrijblijvend of vraag een offerte aan voor uw klus bij Multimate De Breker, de specialist én betrouwbare partner voor al uw klussen. Multimate De Breker in Hasselt is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 19.30 uur en op de zaterdagen van 08.30 tot 16.30 uur. (www.multimatedebreker.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.12.17 | 13.00 UUR
Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
21° | 3°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27829 s