Woensdag 19.02.20 | 16.19 uur

AriŽn Prins van Wijngaardenbad klaar voor nieuw seizoen

Openluchtbad Hasselt woensdag open!

AriŽn Prins van Wijngaardenbad

AriŽn Prins van Wijngaardenbad© DKN

Woensdag 18 april 2018 is het openluchtzwembad in Hasselt geopend voor het nieuwe zwemseizoen. "Extreem vroeg! Ja, dit is genieten. We hebben hard gewerkt om alles klaar te maken voor de opening. In de lange geschiedenis van het AriŽn Prins van Wijngaardenbad hebben wij dit eenmaal eerder meegemaakt, zegt locatiemanager Raymond Spijkerman. "In verband met de verwachte drukte hebben wij een continue kassabezetting ingesteld voor verlenging of verkoop van de abonnementenverkoop."

Voor de bezoekers is er voor zowel de auto en de fiets volop parkeergelegenheid, aan de Veerweg 2 te Hasselt.

Stichting Zwembaden Zwartewaterland
Sinds het zwembad onder beheer van de Stichting Zwembaden Zwartewaterland is gekomen vertonen de bezoekersaantallen een stijgende trend. In het begin kwamen zoín 25.000 zwemliefhebbers per jaar naar het bad, dit is de laatste jaren opgelopen tot meer dan 50.000 bezoekers. Deze stijging komt ook door de regionale aantrekkingskracht vanuit ondermeer Stadshagen en verder vanuit Zwolle. Het bad wil een laagdrempelige en familiaire zwemgelegenheid uitstralen. Kinderen kunnen onder toezicht in helder water zwemmen, wat door ouders als prettig en als een gevoel van meer veiligheid wordt ervaren. In het kleine bad is er voor de kinderen een glijbaan en er zijn verschillende spelmaterialen voor kinderen. Voor de ouderen is er een mooi terras om te kunnen zonnebaden en wie niet zwemt is er een sportief alternatief met een beach volleybalveld. Ook voor doelgroepen onder begeleiding van het gediplomeerde zwembadpersoneel is er een ruim aanbod voor jong en oud.

Locatiemanager Raymond Spijkerman is blij, dat de deuren weer open zijn. "De komende dagen krijgen we te maken met (heerlijk) zomers weer! En dat is vaak een garantie voor veel zwemplezier, voor jong en oud!"

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 16.04.18 | 14.10 UUR
Vandaag:
8° | 3°
Meer weer...
Morgen:
10° | 8°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31233 s