Zaterdag 20.10.18 | 17.30 uur

Professionele tijdregistratie voor deelnemers

Wethouder Knol geeft startschot Koningsloop Hasselt

Vrijdag 27 april 2018 geeft wethouder Knol het startsein voor de Koningsloop Hasselt. Hiermee gaat het nieuwe en sportieve evenement op Koningsdag officieel van start. In samenwerking met Oranjevereniging Hasselt ťn meerdere sponsoren organiseert Trainingsgroep het Zwartewater Koningsloop Hasselt. Wethouder Knol geeft om 11:00 uur het startsein voor de eerste Cocon Kids Run. Gevolgd door de startseinen voor de tweede Cocon Kids Run, de OBN Run (5 km) en de Therafit en Vesta Run (10 km).

Idyllische route
De route van de Koningsloop gaat langs pittoreske plekken in en rondom Hasselt. Zo gaat het parcours door het oude stadscentrum en over de stenendijk. Voor toeschouwers zijn er mooie plaatsen om de hardlopers vanaf 11.00 uur aan te moedigen. Aan het Justitie Bastion kunnen toeschouwers dit doen onder het genot van een kopje koffie voor het goede doel.

Prijzen
Tijdens de Koningsloop wordt gebruik gemaakt van professionele tijdregistratie. Voor de winnaars van de Kids Run zijn er mooie trofeeŽn te winnen en voor de deelnemers van de 5 en 10 km zijn er leuke geldprijzen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers na afloop een medaille.

Inschrijven
Hardlopers kunnen zich nog tot 26 april voor-inschrijven via www.koningsloophasselt.nl of www.inschrijven.nl Na-inschrijven kan op 27 april tot twintig minuten voor de start. De inschrijfkosten voor kinderen bedragen 2,00 euro. Voor volwassenen 6,00 euro (voor-inschrijving) en 8,00 euro (na-inschrijving).

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 25.04.18 | 05.32 UUR


advertentie

Vandaag:
16° | 5°
Meer weer...
Morgen:
17° | 6°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - Sparta Nijkerk 3-0
HFC - DESZ 1-3
Vv Oene - Olympia'28 2-2
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.96698 s