Zaterdag 20.10.18 | 09.03 uur

Tweede ongeval in korte tijd

Gewonde bij kop-staartbotsing op Nieuwe Weg

Gewonde bij kop-staartbotsing op Nieuwe Weg

Gewonde bij kop-staartbotsing op Nieuwe Weg© Henry Wallinga

Bij een kop-staartbotsing op de N759, de Nieuwe Weg tussen Genemuiden en Hasselt, is dinsdag 1 mei 2018 aan het eind van de middag een persoon gewond geraakt. Vier voertuigen waren betrokken bij het ongeval. De gewonde automobiliste is per ambulance overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. Een tweede ambulance kwam ter plaatse om een andere bestuurder te controleren. De man hield een zere heup over aan het ongeval. De overige bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval ontstond door een file welke door de bestuurder van een Mercedes te laat werd opgemerkt. Deze botste hard in een BMW die vervolgens weer tegen een Volvo botste waarna als laatste ook een Chevrolet werd geraakt. De file werd veroorzaakt door de werkzaamheden die verderop plaatsvinden aan de N331. Enkele dagen geleden vond er een gelijkend ongeval plaats.

Door de ravage die ontstond na het ongeval werd de gehele weg afgesloten voor het verkeer. De firma van der Kolk zorgde voor deze afsluiting. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft twee voertuigen afgevoerd. De overige twee auto’s, met relatief lichte schade, zijn op eigen kracht verder gegaan. Als laatste werd de wegdekreiniger ingezet om de vele brokstukken en gelekte vloeistoffen van het asfalt te halen. Rond 19:30 uur werden de afzettingen weggehaald en werd de weg weer vrijgegeven.Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

Gerelateerde artikelen:

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 01.05.18 | 21.50 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 4°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.94486 s