Zaterdag 20.10.18 | 09.03 uur

Hattemers bovenliggende partij tegen Hasselters

Géén nacompetitie voor Olympia'28

© Laura Bos

Olympia’28 heeft zaterdagmiddag de kans op de nacompetitie zien verdwijnen na een nederlaag tegen Hatto Heim. De mannen van Jarrisch Keizer gingen in Hattem met 2-0 ten onder.

In het begin van de eerste helft zien we twee ploegen die aftastend spelen. Op een paar kleine kansen voor Hatto Heim na gebeurt er weinig de eerste twintig minuten. In de 22e minuut is het Olympia'28 wat voor het eerst gevaarlijk lijkt te worden. John Sanders wordt diep weggestoken richting het doel, maar wordt onreglementair neergehaald door de verdediging. Stan Roosken mag hierop de vrije trap nemen voor Olympia'28, welke niet eindigt in de 0-1 voorsprong.

Vlak voor rust is het Hatto Heim wat op voorsprong weet te komen. Na een vermeende handsbal eindigt de bal op de stip. Club topscoorder Maarten Teuben schiet de bal hard achter keeper Jeroen Bos waarna de Hasselters met een achterstand gaan rusten.

Na rust is het Olympia'28 wat het spelbeeld dicteert. In de 50e minuut is het Willard Visscher die door de Hattemse defensie soleert, maar in het zestienmeter gebied wordt neergelegd. De penalty die volgt kan niet worden binnengeschoten door Dieter Kroek.

Het restant van de tweede helft is het Olympia'28 wat de betere ploeg is en ook het balbezit heeft. Het leidt voor de Hasselters nog tot één grote kans. In de 82e minuut wordt een schot van Valery Leusink in de korte hoek gepareerd door keeper Brian Mensink. In de 90e minuut is het Hatto Heim wat de eindstand van 2-0 op het bord zet. Een counter van de Hattemse formatie wordt hard binnen geschoten door Joep van Apeldoorn.

Door deze nederlaag is Olympia’28 kansloos voor de nacompetitie en speelt men het volgende seizoen ook in de 3e klasse. Zaterdag aanstaande gaat de Hasselter formatie op bezoek bij ZAC in Zwolle. (www.olympia28.nl | Berthil Kreykes)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 14.05.18 | 07.15 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 4°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.4675 s