Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Hulpdiensten rukken massaal uit voor ongeval Hasselt

Automobilist zwaargewond bij botsing met heftruck

Automobilist zwaargewond bij botsing met heftruck

Automobilist zwaargewond bij botsing met heftruck© Henry Wallinga

Een automobilist is dinsdagochtend 29 mei 2018 zwaargewond geraakt bij een ongeval op een bedrijfsterrein aan de Randweg in Hasselt. De man reed met zijn auto op het terrein en kwam in botsing met een heftruck. De pen die vooraan de heftruck zit, die gebruikt word om rollen tapijt te vervoeren, kwam rechtsvoor ter hoogte van de koplamp in het voertuig en deze verliet de auto weer via de linker achterdeur. De bestuurder werd daarbij geraakt, ter hoogte van de heup.

De chauffeur van de heftruck reed direct achteruit en sloeg alarm. De Hasselter brandweer, twee ambulances, een traumahelikopter en de bedrijfshulpverlening werden ingezet om de man te helpen. Vanuit het Isala ziekenhuis werd met spoed extra bloed aangeleverd voor de patiŽnt. Nadat de man uiterst voorzichtig uit de auto was gehaald is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De trauma-arts ging ter ondersteuning mee in de ambulance en zal later worden opgepikt door de overige leden van het mobiele medisch team. Onderweg naar het ziekenhuis vond nog een rendez-vous plaats tussen de ambulance en de officier van dienst geneeskunde om opnieuw eenheden bloed af te leveren. De inspectie SZW van het Nederlandse Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zal onderzoek doen.Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 29.05.18 | 14.35 UUR


advertentie

Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.83456 s