Maandag 20.05.19 | 12.33 uur

Scholieren maken entree door erehaag van docenten

Diploma-uitreikingen op Agnieten College Zwartsluis

Op 10 en 11 juli 2018 organiseerde Agnieten College Zwartsluis twee speciale diploma-avonden voor de geslaagde scholieren. De eerste avond was speciaal voor de leerlingen met een BK-diploma, de tweede avond was voor de GT-leerlingen.

De geslaagden werden feestelijk onthaald door docenten, familie en vrienden. Het licht ging uit, de spotlight ging aan en toen iedereen in de zaal stond, mochten de geslaagde leerlingen gezamenlijk hun entree maken door een erehaag van hun docenten. Er werd geproost op het behaalde diploma en de toekomst die de leerlingen te wachten staat.

Zoals elk jaar volgde het liedje ‘Supergave tijd’ met een presentatie van foto’s van de leerlingen als brugklassers en foto’s van nu. De docenten van de leerlingen lieten in een filmpje zien wat zij na de examens allemaal hebben gedaan in hun vrije tijd. Van een festivalbezoek tot een tocht op de motor, alles kwam voorbij. De boodschap van een van de filmpjes: 'Wij wensen jullie een prachtige toertocht door het leven!'

Toen kwam het moment waar de leerlingen en hun ouders op zaten te wachten: het ondertekenen van het diploma. Een uniek moment in het leven van alle leerlingen. De leerlingen gingen na de uitreiking in kleinere groepen de klaslokalen in. Voor iedere leerling hadden de docenten een leuke anekdote bedacht. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Door: De Zwartewaterkrant | Jeroen Admiraal

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.07.18 | 07.17 UUR
Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
21° | 3°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27589 s