Maandag 20.05.19 | 12.52 uur

Win een klus voor een ander!

Kluswenscamper Multimate komt naar Hasselt!

ADVERTORIAL Op zaterdag 21 juli 2018 staat de Kluswenscamper van Multimate tussen 15.00 - 16.30 op de parkeerplaats, nabij Multimate de Breker in Hasselt. Bij de camper kunnen bezoekers een 'kluswens voor een ander' opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1.000 euro, te besteden bij Multimate.

De kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Multimate winkels. Het hele land door. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen.

De prijs van 1.000 euro is te besteden in producten en in de unieke service van Multimate. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule, waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Multimate helpt’.

Om iedereen te ‘helpen’ is Multimate er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Multimate zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.

Multimate
Multimate is een service gerichte doe-het-zelf-keten en bestaat uit 65 bouwmarkten gevestigd in heel Nederland. Zij helpen de klant met het klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Multimate luistert, neemt de tijd en zoekt alles uit voor de klant. (www.multimatedebreker.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.07.18 | 15.26 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
21° | 3°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27517 s