Maandag 20.05.19 | 13.13 uur

Dagje uit voor bewoners van De Schans en senioren uit Zwartsluis

'Rondvaart op partyboot voor herhaling vatbaar'

Rondvaart op partyboot Giethoorn voor herhaling vatbaar

Rondvaart op partyboot Giethoorn voor herhaling vatbaar© Roel Huls

De rondvaart voor bewoners van De Schans en senioren uit Zwartsluis met partyboot Giethoorn zorgde maandag 6 augustus voor een geweldige sfeer. Het dagje uit is voor herhaling vatbaar! Dat laatste zegt Roel Huls namend De Nieuwe Schans.

"Er waren ruim honderd deelnemers. Om 11.00 uur vertrok de boot vanaf de Handelskade. Stichting De Nieuwe Schans had in het activiteitenprogramma deze vaartocht georganiseerd. De partyboot met verschillenden dekken is een prima locatie om zon fraaie dag te houden. Van IJsselheem waren er twee verzorgsters en van de stichting enkele vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. De mensen in de bediening waren zeer vriendelijk en de catering met een broodmaaltijd met de lunch was heerlijk."

De rondvaart volgde de Zuiderzeeroute via Vollenhove en Blokzijl. Door het mooie weer was het mogelijk buiten zitten. "Ben Prikken zorgde met zijn accordeon voor muziek met bekende Hollandse meezingers en zeemansliederen. Het Sluziger volkslied ontbrak niet op zijn repertoire."

Omstreeks 16.00 uur kwam het gezelschap weer terug in Zwartsluis. Door het succes gaat de stichting in het najaar op vrijdag 21 september aanstaande een tweede boottocht organiseren. Dit ook in het kader van Burendag van het Oranjefonds.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 07.08.18 | 10.51 UUR
Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
21° | 3°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31715 s