Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Overname Jan Kuipers Nunspeet gerealiseerd

VConsyst breidt marktpositie in Europa uit

Overname Jan Kuipers Nunspeet gerealiseerd

Overname Jan Kuipers Nunspeet gerealiseerd© VConsyst

VConsyst heeft op dinsdag 4 september 2018 de koopovereenkomst gesloten voor 100% van de aandelen van Jan Kuipers Nunspeet. Hiermee breidt zij haar marktaandeel in Europa binnen het publieke domein verder uit. Martin van Brederode, in 1979 als tekenaar/constructeur begonnen bij Jan Kuipers Nunspeet en sinds 2000 algemeen directeur, gaat met pensioen en was op zoek naar opvolging. Deze vond hij in VConsyst.

Groeikansen
VConsyst is toonaangevend op het gebied van metaalbewerking, afvalinzamel- en bezoekersregistratiesystemen met een jaarlijkse omzet van meer dan €40 miljoen euro. Met de overname zorgt VConsyst voor een versteviging en verbreding van haar positie.

“De overname van Jan Kuipers Nunspeet past bij onze groeiambities binnen het publieke domein. De oplossingen in straatmeubilair en fietsparkeersystemen willen we nog beter en slimmer maken middels elektronica en software. Daarnaast willen we het afzetgebied voor deze oplossingen vergroten in het buitenland, waardoor de omzet verder groeit naar €50 miljoen", aldus Edward Rosendaal, algemeen directeur VConsyst en Arjen van Dalfsen, CFO Venture Group.

Gevoelsmens Van Brederode: "Met de overname is de continuďteit van werk voor onze vijftig medewerkers gewaarborgd. VConsyst is een betrouwbare partij en ik zie nieuwe kansen en groei in werk die deze overname met zich meebrengt."

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 05.09.18 | 14.33 UUR


advertentie

Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.50216 s