Vrijdag 05.06.20 | 10.27 uur

Hasselter brandweer spoed zich naar schuttingbrand

Politievoertuig betrokken bij ongeval in Hasselt

Politievoertuig betrokken bij ongeval in Hasselt

Politievoertuig betrokken bij ongeval in Hasselt© Henry Wallinga

UPDATE Op de kruising Vaartweg - Telvorenstraat in Hasselt heeft zondagavond 16 september 2018 een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een politievoertuig. De agenten ontvingen op het politiebureau een melding van een brand. Volgens getuigen stak het politievoertuig de kruising over, zonder gebruik te maken van optische en geluidsignalen. Ook negeerde de agenten het rode verkeerslicht.

Een gezin, rijdend op de Vaartweg uit de richting van de Lichtmis, naderde de kruising bij groen licht. Plotsklaps zagen zij van links een politievoertuig de kruising oprijden. Een botsing was onvermijdelijk.

De vier inzittenden van de personenauto en de twee agenten zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel. Hiervan was geen sprake. De twee kinderen ontvingen van de agenten een troostbeer en van het ambulancepersoneel een medaille. Omdat er bij het ongeval een politievoertuig betrokken was moest de afhandeling worden gedaan door collega’s vanuit een andere regio. De twee voertuigen zijn door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.

De melding van brand waarna de politie onderweg was bleek gelukkig mee te vallen. Bij het wegbranden van onkruid had een schutting vlam gevat. Deze brand was snel geblust door de Hasselter brandweer.Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 17.09.18 | 07.30 UUR
Vandaag:
14° | 7°
Meer weer...
Morgen:
16° | 6°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.32845 s