Vrijdag 05.06.20 | 10.27 uur

Interactieve middag in Nijverdal

Regionale Asbest Conferentie op 1 oktober 2018

Het CDA Overijssel organiseert samen met collega's van CDA Drenthe en CDA Gelderland op 1 oktober een Asbest Conferentie in Het Centrum (Constantijnstraat 7a) in Nijverdal. Tijdens een interactieve middag wordt er volop kennis gedeeld en gediscussieerd over het thema asbest. Politici, beleidsmakers, ondernemers, medewerkers van adviesbureaus en agrariërs zijn welkom, van 13.00 - 17.00 uur.

"Het Rijk wil dat In 2024 alle asbestdaken gesaneerd zijn en dat komt nu snel dichterbij. We staan nog voor een flinke uitdaging om dit te realiseren. Inmiddels is er al veel kennis over asbest en de sanering ervan bij veel verschillende partijen. Die willen we samenbrengen om kennis en ervaringen te delen. Vandaar een conferentie. De bijeenkomst is voor iedereen, na aanmelden, gratis toegankelijk”, aldus initiatiefnemer Bouwien Rutten.

Wat is er te doen?
In een gevarieerd programma waarin plenaire sessies en workshoprondes elkaar afwisselen, worden kennis en ervaringen over het saneren van asbest gedeeld. Thema’s die aan de orde komen in de workshops zijn ‘asbest en werkgelegenheid’, ‘innovatie rondom asbest’, ‘subsidie- en financieringsmogelijkheden’ en ‘asbest circulair?!’ Plenair wordt de praktijk besproken aan de hand van concrete voorbeelden van bedrijven en dak eigenaren. Een panel reageert en gaat met de zaal in gesprek. Tweede Kamerlid Maurits von Martels (CDA) en de Overijsselse Gedeputeerde Annemieke Traag verzorgen de opening van het symposium.

Aanmelden kan via www.cdaoverijssel.nl/asbestconferentie

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 19.09.18 | 15.30 UUR
Vandaag:
14° | 7°
Meer weer...
Morgen:
16° | 6°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.38049 s