Woensdag 26.06.19 | 11.17 uur

Voor kinderen die opgroeien met kanker dichtbij

Kidsmiddag bij KindermeZZo

Op woensdagmiddag 26 september vindt de eerste kindermiddag plaats bij KindermeZZo. De kindermiddag is bedoeld voor kinderen die opgroeien in een gezin waar kanker speelt. Bij (groot)ouders, broertje of zusje. Van 14.00-16.30 uur kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd gezellige en leuke activiteiten beleven. Ontmoeting met andere kinderen in dezelfde situatie is vanzelfsprekend. KindermeZZo is gevestigd in Zwolle en is toegankelijk voor kinderen uit de wijde regio.

Er wordt een ontdekkingscircuitje gedaan om elkaar en KindermeZZo te leren kennen. Spelen, een spelletje, iets creatiefs en iets lekkers staan op het programma. Kinderen kunnen hun beste vriendje of vriendinnetje meenemen. De volwassene die het kind brengt, kan blijven voor een gesprek en een kopje koffie, maar later weer ophalen mag ook.

Wat is KindermeZZo?
KindermeZZo biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een veilige en fijne plek om te ontspannen. Kanker bij één van de ouders, een broertje of zusje, of de (oppas)oma of opa, ontregelt de gezinssituatie. Kinderen voelen zich vaak alleen staan of ervaren spanning. Bij KindermeZZo kunnen kinderen even los komen en tegelijk herkenning vinden bij elkaar, met of zonder woorden, in sport en spel. Ze worden begeleid door volwassenen bij creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.

KindermeZZo maakt deel uit van IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten.

Aanmelden: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle, bereikbaar opwerkdagen: (06) 53 76 71 45. Meer informatie: www.kindermezzo.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 21.09.18 | 10.09 UUR


advertentie

Vandaag:
28° | 18°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.04029 s