Woensdag 26.06.19 | 11.17 uur

Inloopspreekuur ĎFinanciŽn op ordeí in Zwartewaterland

Ondersteuning bij vragen over werk, jeugd en Wmo

Inwoners van de gemeente Zwartewaterland kunnen bij de gemeente terecht voor alle zorg- en ondersteuningsvragen over werk (Participatiewet), Wmo en jeugd. De gemeente heeft een team professionals in huis met de juiste expertise. Samen met de medewerkers van het Algemeen Maatschappelijk Werk van De Kern en de GGD Jeugd, vormen zij ťťn 'centrale toegang'.

De 'centrale toegang' is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30-17.00 uur. Als het antwoord op uw vraag eenvoudig is, krijgt u direct antwoord. Is het een moeilijke vraag of is er voor de beantwoording meer tijd nodig, dan wordt er een afspraak gemaakt in het gemeentehuis of bij u thuis.

Het loket Sociaal Domein in het gemeentehuis is van maandag t/m donderdag geopend van 08:30-16:30 uur en op vrijdag tot 12:30 uur. U kunt hier zonder afspraak binnen lopen voor bijvoorbeeld de aanvraag van hulpmiddelen en voorzieningen die door de gemeente verstrekt worden.

Wanneer u als ouder, jongere, verzorger of professional vragen of problemen heeft die met jeugd te maken hebben, kunt u ook bij ons terecht via T. 14 038. Bij spoed en buiten kantooruren belt u met Veilig Thuis: T. 0800-2000.

Inloopspreekuur 'FinanciŽn op orde'
Voor vragen over uw financiŽle situatie of schuldenproblematiek is er iedere woensdagochtend van 09:00-11:00 uur een inloopspreekuur 'FinanciŽn op orde'. U kunt hier terecht voor hulp en advies. Een afspraak maken is niet nodig. aDvies-, infOrmatie- en OntmOetingsPunt (aiO) Voor vragen over wonen, welzijn en zorg kunt u ook terecht bij het Advies-, Informatie- en Ontmoetingspunt (AIO) op maandag en donderdag van 13:30-15:30 uur in de Bibliotheek in Hasselt, Dr. H.A.W. van der Vechtlaan 34.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 22.09.18 | 11.50 UUR


advertentie

Vandaag:
28° | 18°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.18254 s