Woensdag 26.06.19 | 11.17 uur

Herman van As Makelaardij

'Dit is het moment om uw huis te verkopen'

Dit is het moment om uw huis te verkopen

Dit is het moment om uw huis te verkopen© Herman van As Makelaard

ADVERTORIAL Nu de rente laag is, gaan de huizen voor goede prijzen over de toonbank. Wie al eens aan verkopen heeft gedacht, doet er dus goed aan de eigen woning nu in de verkoop te zetten. Toch nog twijfels? Herman van As Makelaardij maakt het met de Landelijke Open Huizen Dag, twee aantrekkelijke acties en zijn professionele, zeer persoonlijke verkoopbegeleiding wel heel aantrekkelijk om nu tot verkoop over te gaan. "In deze markt met veel vraag en weinig aanbod bepaal je als verkoper de condities, een betere uitgangspositie is er niet", aldus makelaar Herman van As.

Wie kiest voor het verkopen van de eigen woning, is van harte welkom om met Herman van As Makelaardij tot de beste verkoopstrategie te komen. "Naast verkoop met een vooraf vastgestelde vraagprijs zien we het laatste half jaar steeds vaker verkoop bij inschrijving", vertelt Herman. "Daarbij hanteer ik in tegenstelling tot andere makelaars geen algemene kijkmiddag. Ik gun iedere potentiële koper een vol uur om door de woning te lopen. Vervolgens kan er geboden worden en bepaalt de verkoper aan wie de woning wordt verkocht, wat overigens niet altijd de hoogste bieder is."

Open Huizen Dag
Huizen die deze week in de verkoop komen, kunnen nog worden aangemeld voor de Landelijke Open Huizen Dag van zaterdag 6 oktober 2018. Belangstellenden kunnen dan van 11.00 tot 15.00 uur vrijblijvend bij de deelnemende huizen binnen kijken. "Het is echt een goede kans om de woning te verkopen”, meent Herman. “In ieder huis ligt een gastenboekje, waarin mensen die zijn wezen kijken hun gegevens achterlaten. Ik bel ze allemaal met een uitnodiging voor een tweede bezichtiging en koppel de uitkomst als vanzelfsprekend terug aan de verkoper."

Aantrekkelijke acties
Als lid van beroepsvereniging Vastgoed PRO biedt Herman van As Makelaardij verkopers de kans om de courtage, ofwel de makelaarskosten, tot maximaal 2500 euro terug te winnen. "Tot het eind van dit jaar wordt iedere maand een winnaar getrokken en zo maken ook mijn klanten kans op een aanzienlijke verlaging van hun kosten."

Een eigen initiatief is de actie met Hannemarie Fotografie: wie voor het eind van dit jaar de woning in de verkoop doet, ontvangt een cadeaubon voor een gratis fotoshoot naar keuze. "Dat levert ongetwijfeld een mooi portret voor in de nieuwe woning op."

Nieuwe website
Los van de Open Huizen Dag en hiervoor genoemde acties heeft Herman van As Makelaardij nog veel meer te bieden. Kopers en verkopers profiteren namelijk altijd van zijn ruime kennis en ervaring, professionele aanpak en persoonlijke benadering. “Zo kunnen verkopers altijd rekenen op mooie presentatie van hun woning via Funda, social media en mijn nieuwe website”, vult Herman aan. "Op die website zijn alle te verkopen woningen op een kaart gepositioneerd. Je ziet dus direct in welke straat en wijk de woning staat." Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.hvamakelaardij.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 26.09.18 | 10.27 UUR


advertentie

Vandaag:
28° | 18°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.96314 s