Woensdag 19.02.20 | 15.56 uur

Zangstudio Lokaal in Zwartsluis eindelijk gereed

Barbara Lok met zangstudio terug naar roots

Barbara Lok met zangstudio terug naar roots

Barbara Lok met zangstudio terug naar roots© Barbara Lok

Na 25 jaar is Barbara Lok weer terug in haar geboorteplaats Zwartsluis. Op zanggebied heeft ze zeer veel ervaring en dat wil ze graag delen met andere mensen. Daarom staat haar zangstudio open voor iedereen die zangles wil. Gewoon om pretentieloos te zingen of om echt over een drempel heen te stappen. Je hebt al jaren willen zingen, maar je weet niet hoe? Ontdek het plezier wat zangles je kan geven.

De stem is een fantastisch instrument, die je altijd bij je hebt, dus je kan altijd heerlijk oefenen. Door haar enorme kennis en opleidingen en vooral ervaring, weet Barbara als geen ander hoe het is om mensen te leren hoe zijn/ haar stem te gebruiken en te enthousiasmeren. Er zijn veel methodes, maar je moet kijken naar de persoon, wat bij haar of hem past. Ook is er de mogelijkheid om jouw favoriete nummer professioneel op te nemen in haar studio. Dit is een vast onderdeel in haar lessen.

Samen met de Sluuspoort gaat Barbara 5 keer per jaar de welbekende Sunday Sessions organiseren,

Momenteel doceert Barbara Lok zang op diverse locaties in het land en zingt zij regelmatig op de voor-en achtergrond. Barbara Lok is de grondlegger van de musical Storm over Beulaeke, wat een ongekend succes is geweest in Giethoorn en Steenwijk. Samen met Jan Blei gaat ze volgend jaar weer een nieuw avontuur aan; n.l de nieuwe musical Het Mysterie Wardenier, wat in mei 2019 haar premiere gaat beleven in theater De Meenthe in Steenwijk. (www.barbaralok.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 08.10.18 | 12.54 UUR
Vandaag:
8° | 3°
Meer weer...
Morgen:
10° | 8°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.37208 s