Woensdag 26.06.19 | 11.17 uur

Langere reistijd verkeer door wegwerkzaamheden

Weekendafsluiting N331 in Hasselt

Van vrijdag 12 oktober, klokslag 19.00 uur tot zaterdagavond 13 oktober (24.00 uur) is de N331 tussen de Euroweg en de Hoogstraat in Hasselt afgesloten voor al het verkeer. Tijdens dit weekend wordt de nieuwe rotonde bij de N759 op de huidige N331 aangesloten en wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de bestaande weg.

Mochten de werkzaamheden uitlopen dan is er op maandag 15 oktober van 00.01 tot 05.00 uur nog ruimte voor het afronden van de werkzaamheden.

Hoe wordt u omgeleid?
Tijdens de afsluiting wordt het verkeer vanuit Genemuiden, Zwartsluis en Zwolle omgeleid. Op die manier proberen Provincie Overijssel, Gemeente Zwartewaterland en Aannemer BAM de overlast door extra verkeer zo veel mogelijk te beperken. U moet rekening houden met extra rijtijd. Het centrum van Hasselt blijft bereikbaar via de Telvorenstraat. Lokaal verkeer kan het industrieterrein van Hasselt bereiken via de Zwartewaterweg. Het vrachtverkeer kan het industrieterrein van Hasselt alleen via omleidingsroute G bereiken.

Fietsverkeer
Voor fietsers gelden geen omleidingen. Zij kunnen via de normale route naar hun bestemming. Waar nodig zorgen verkeersregelaars voor extra veiligheid.

Veerpont
De veerpont (niet voor vrachtauto’s) tussen Genemuiden en Zwartsluis vaart in het weekend op vrijdag en zaterdag tot 23.59 uur.

Winkels bereikbaar
De Emté supermarkt en overige bedrijven aan de Buiten de Venepoort zijn bereikbaar via de Hoogstraat.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de www.overijssel.nl/n331

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 11.10.18 | 07.08 UUR


advertentie

Vandaag:
28° | 18°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.26784 s