Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Hasselters rode lantaarndrager na verlies tegen Hattem

Olympia'28 hekkensluiter na derde nederlaag op rij

Na drie wedstrijden is Olympia’28 de hekkensluiter in de derde klasse C. Thuis kon de ploeg uit Hasselt geen vuist maken tegen een uiterst effectief VV Hattem dat in de eerste helft al de basis legde voor de 1-3 overwinning.

Vanaf het eerste fluitsignaal is het Olympia'28 wat onder druk komt te staan door de ploeg uit Hattem.

De ploeg van oud Olympia’28 trainer Hans Roeland komt in de negende minuut op een 0-1 voorsprong via Maikel Rave. Twintig minuten na de openingstreffer is het wederom Hattem wat scoort. Een voorzet wordt gemist door de Hasseltse defensie waarna Yannick Rave de bal in een bijna leeg doel kan schieten. Diezelfde Rave schiet op slag van rust ook de 0-3 binnen. Een vrije trap rond de middellijn wordt niet goed verwerkt door de Hasselters waarna Rave zijn tweede van de middag kan maken.

De tweede helft is het Olympia wat beter uit de kleedkamer komt. Ondanks het vele balbezit leidt dit niet tot veel kansen voor het doel van VV Hattem. Vijftien minuten voor tijd is het Olympia’28 wat toch nog iets terug weet te doen. Een voorzet gaat via het lichaam van Nick ten Have in het eigen doel. Ondanks het vele druk zetten in het laatste kwartier komen de Hasselters niet meer dicht bij een doelpunt waardoor men de derde nederlaag op rij incasseert.

Zaterdag aanstaande speelt Olympia’28 een uitwedstrijd om half drie tegen VV Oene. Oene is trots koploper in de derde klasse C met twaalf punten uit vier wedstrijden. (www.olympia28.nl | Berthil Kreykes)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 16.10.18 | 08.28 UUR


advertentie

Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.72088 s