Donderdag 02.07.20 | 16.17 uur

Egbert Knoeff geeft voorzittershamer door

Visserman nieuwe voorzitter CDA Zwartewaterland

Egbert Knoeff geeft voorzittershamer door

Egbert Knoeff geeft voorzittershamer door© CDA Zwartewaterland

Tijdens de ledenvergadering, op dinsdag 16 oktober 2018, van het CDA Zwartewaterland heeft Egbert Knoeff het voorzitterschap overgedragen aan Dick Visserman. Egbert was sinds 2013 voorzitter en voorheen onder andere lid van Provinciale Staten in Overijssel. Na een terugblik op zijn periode als voorzitter van het CDA Zwartewaterland bedankte Egbert het bestuur, de fractie en de leden voor de plezierige samenwerking in de afgelopen periode. Het CDA bedankt Egbert voor zijn tomeloze inzet voor het CDA.

Op dezelfde avond heeft het CDA afscheid genomen van Geert Terwel, als bestuurslid van het CDA Zwartewaterland. Geert werd bedankt voor zijn inzet voor het CDA. Met name werd genoemd het tegenwicht dat Geert kon zijn en het andere licht op bestuurlijke kwesties kon laten schijnen. Geert heeft aangeven zich ook in de toekomst voor het CDA te blijven inzetten.

Tijdens een presentatie voor de leden heeft Marco van der Vegte, lid van Provinciale Staten van Overijssel, uitleg gegeven over de taken van Provincie en wat het werk van Statenlid inhoudt.

Tijdens de ledenvergadering zijn tevens de kandidatenlijsten vastgesteld voor de Provinciale Staten en de Waterschap verkiezingen. Daarnaast zijn de conceptverkiezingsprogramma’s voor de Staten- en Waterschap verkiezingen 2019 ongewijzigd vastgesteld. Vanuit Zwartewaterland staan Margreet Bosma-van Wieren en Gert van Lente op de kandidatenlijst voor het CDA Overijssel.

De verkiezingen worden gehouden op 20 maart 2019.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 18.10.18 | 13.21 UUR


advertentie

Vandaag:
21° | 13°
Meer weer...
Morgen:
22° | 13°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.35698 s