Maandag 22.04.19 | 12.24 uur

Hasselters vinden aansluiting met de middenmoot

Olympia'28 boekt tweede overwinning op rij

Olympia'28 heeft ook de tweede competitiewedstrijd op rij in een overwinning omgezet. Na een eerste helft zonder doelpunten scoorden de Hasselters in de tweede helft viermaal. Grote man in Hulshorst bij de Hasselters was Jeffrey van de Belt. Hij scoorde driemaal.

In de beginfase van de wedstrijd is het Olympia'28 wat inzakt en het balbezit aan Hulshorst laat. Gevaarlijk kunnen de mannen uit Hulshorst niet worden. Het eerste grote gevaar komt van de voet van Bertus Finke. Na een prima pass kan Finke de keeper omspelen, maar wordt voldoende gehinderd om te kunnen scoren. Grootste kans in de verder matige eerste helft is voor VV Hulshorst. Een bal van achteruit komt onverwacht bij de spits die één op één komt te staan met Keeper Jeroen Bos. Hij schrok zodanig van deze grote kans dat hij de bal in de handen van Bos speelde.

De tweede helft laat een sterker Olympia’28 zien. Rond de 60e minuut is het Willard Visscher die Jeffrey van de Belt vrijspeelt. De spits blijft koel voor het doel een scoort zijn eerste doelpunt van de middag.

Vijftien minuten na de openingstreffer is Van de Belt dé aangever. Hij legt de bal breed op Finke die de bal in een leeg doel kan schuiven. Na dit doelpunt is het verzet van Hulshorst gebroken en is het Olympia'28 wat rustig combineert om de helft van de tegenstander. Na een goede combinatie wordt Willard Visscher vrijgespeeld en kan vrij uithalen. In eerste instantie wordt deze nog gered, maar de rebound is voor de alerte Van de Belt.

Het slotakkoord deze middag is wederom voor Van de Belt. Een schot van John Sanders komt terecht bij de uitstekend spelende spits en schiet zijn derde van de middag tegen de touwen. Door deze overwinning vindt Olympia'28 weer aansluiting met de middenmoot. Zaterdag aanstaande speelt Olympia’28 een inhaalwedstrijd uit tegen Swift’64 in Swifterbant. Aan de mannen van Jarrisch Keizer de taak om de goede lijn van de laatste drie wedstrijden door te trekken. (www.olympia28.nl | Berthil Kreykes)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 05.11.18 | 09.53 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 9°
Meer weer...
Morgen:
22° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
2.00195 s