Zaterdag 20.04.19 | 20.11 uur

Ruim honderdzeventig deelnemers steunen stichting

Golftoernooi Stichting Sampark brengt 25.000 euro op

Golftoernooi Stichting Sampark brengt 25.000 euro op

Golftoernooi Stichting Sampark brengt 25.000 euro op© Stichting Sampark

Stichting Sampark organiseerde donderdag 1 november 2018 alweer de negende editie van Het Sampark Golftoernooi. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit benefietevenement van de stichting. Ruim honderdzeventig deelnemers verzamelden zich op de bosrijke golfbaan om een balletje te slaan. Hiermee zamelde Sampark maar liefst vijfentwintigduizend euro netto in voor haar projecten in India.

Fantastische opbrengst
De negende editie van Het Sampark Golftoernooi bracht bijna twee keer zoveel geld op als voorgaande edities. Dit fantastische bedrag zet Sampark in voor onderwijs op vier basisscholen en drie beroepsopleidingen in India. Hiermee bekostigt zij onder andere salarissen van docenten en leermiddelen. "Met dit geweldige bedrag kunnen we ons werk in India voortzetten. Momenteel volgen er jaarlijks zo’n 2.500 Indiase jongeren onderwijs via Sampark. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer Indiase kinderen en jongvolwassen helpen", aldus Harry van Dalfsen voorzitter Stichting Sampark.

Leuke uitdaging
Het negende Sampark Golftoernooi was een leuke uitdaging voor zowel beginnende als ervaren golfers. De clinicspelers kregen ‘de golfslag’ te pakken op de driving range. Onder leiding van een echte golfprofessional ging de Masterclass dit jaar voor het eerst de baan in. Zij liepen negen holes. De wedstrijdspelers streden ook dit jaar om de felbegeerde wisselbeker. Adrie Meijer wist de ‘over all titel’ te bemachtigen. Hij is Samparkgolfer van 2018! De uitslagen en de foto’s van het golftoernooi vindt u op de website van Stichting Sampark.

Het Rijk van Nunspeet
Veel ondernemers uit Genemuiden, Zwolle en omgeving meldden zich aan voor Het Sampark Golftoernooi. Een gemoedelijk toernooi dat in de laatste jaren is uitgegroeid tot een netwerkevenement, waar sport en zaken worden gecombineerd. Mede door de fantastische opkomst is het ook in 2018 een succesvolle editie gebleken. Er waren clinics voor beginners, een Masterclass voor gevorderden en een wedstrijd op de grote baan voor deelnemers met een handicapregistratie.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 05.11.18 | 11.08 UUR


advertentie

Vandaag:
23° | 9°
Meer weer...
Morgen:
25° | 9°


LIVE SPORT
V.V. Buitenpost - SC Genemuiden 1-1
Olympia'28 - DSV'61 0-0
DESZ - NEC Delfzijl 2-0
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
4.8594 s