Maandag 19.08.19 | 15.41 uur

Het leukste landbouwspeelgoed voor in de schoen en op pakjesavond

Rietman Hasselt verwelkomt Sinterklaas

Rietman Hasselt verwelkomt Sinterklaas

Rietman Hasselt verwelkomt Sinterklaas© Astrid Mensink

ADVERTORIAL Nu Sinterklaas weer voet op Hasseltse bodem heeft gezet, begint ook hier zijn zoektocht naar de leukste schoencadeautjes en grotere verrassingen voor pakjesavond. Rietman Hasselt nodigt hem uit hun winkel niet stilletjes voorbij te lopen, want nergens vind je zon uitgebreid assortiment aan (land)bouwspeelgoed. "We hebben miniatuur kranen, tractoren, aanhangers, koeien en meer voor urenlang speelplezier", vertelt Andries Rietman. "En dat alles tegen de scherpste prijzen, zodat er voor ieders portemonnee wel iets te vinden is."

In de ruim 2500 vierkante meter showroom van Rietman Hasselt vind je maar liefst 60 meter winkelstelling gevuld met meer dan 1000 verschillende miniaturen waar kinderen n verzamelaars geen genoeg van krijgen. "Alle miniaturen zijn heel realistisch nagebouwd, kunnen tegen een stootje en nodigen iedere keer weer uit om het boerenleven na te spelen", aldus Andries. "Ook hebben we houten stallen, prachtige paardenmaneges, radiografisch bestuurbare tractoren, skelters en traptractoren waar je met of zonder aanhangwagen ook zelf de nodige rondjes mee kunt rijden."

Online Rietmanshop
Al het speelgoed is niet alleen in de winkel, maar ook online te vinden via www.rietmanshop.nl "Wij hanteren uitsluitend internetprijzen en zijn dus niet duurder dan de grote speelgoedwinkels", gaat Andries verder. "Van het merk Bruder hebben we alles zelf op voorraad, van de overige merken een aanzienlijk deel. Bij ons vis je dus niet zo gauw achter het net. Bestel je het speelgoed tijdig online, dan garanderen we voor de volle honderd procent dat je het cadeau vr pakjesavond ingepakt en wel bij ons in de winkel af kunt halen."

Heerlijk avondje
Rietman Hasselt, opgericht in 1938, is sinds 1993 gevestigd op de fundering van de vroegere melkfabriek. Van oorsprong en nog altijd is dit familiebedrijf gericht op landbouw mechanisatie. In de loop der jaren werd het assortiment verbreed met tuingereedschap, (buiten)speelgoed en aanvullende producten voor boeren, burgers en buitenlui. Alles is verkrijgbaar via de online Rietmanshop en in de winkel net over de Zwartewaterbrug in Hasselt. Daar staat het team van zon tien medewerkers altijd met goede service voor de klanten klaar, dus ook voor Sinterklaas. Laat het heerlijk avondje maar komen!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 17.11.18 | 18.30 UUR


advertentie

Vandaag:
21° | 14°
Meer weer...
Morgen:
20° | 14°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.42614 s