Maandag 20.05.19 | 12.52 uur

Hasselt wacht zaterdag koploper ZAC

Olympia'28 deelt de punten met DSV'61: 1-1

Olympia'28 heeft aan de uitwedstrijd tegen DSV’61 uit Doornspijk één punt overgehouden. Beide doelpunten deze wedstrijd vielen in de eerste helft. Een miscommunicatie achterin zorgde voor een voorsprong voor de mannen uit Doornspijk. Tien minuten na de openingstreffer zorgde Erik van de Kolk voor de gelijkmaker.

Na het eerste fluitsignaal is het Olympia'28 wat het balbezit heeft. In de vijfde minuut leidt dit tot de eerste grote kans voor de Hasseltenaren. Het is Willard Visscher die een omhaal maakt na een voorzet van Wesley Pestman. Hij ziet zijn schot net langs de verkeerde kant van de paal verdwijnen.

In de 23e minuut is het DSV’61 wat op voorsprong komt door een miscommunicatie aan Hasseltse zijde. Een hoekschop komt voor de voeten van Johan Versluis die de bal met een hoog schot achter keeper Jeroen Bos ziet verdwijnen. Tien minuten na deze openingstreffer is het Olympia’28 wat via een penalty op gelijke hoogte komt. Het is v/d Kolk die de keeper de verkeerde kant opstuurt en zo Olympia op gelijke hoogte zet.

De tweede helft zijn het beide ploegen die op zoek gaan naar de voorsprong. Het is Olympia’28 die via Valery Leusink gevaarlijk is met een schot van 20 meter. Hij ziet zijn schot gekeerd worden door de keeper van DSV’61. Het gevaarlijkste moment in de tweede helft komt van de zijde van DSV’61.

Een goed genomen vrije trap lijkt te verdwijnen in het doel. Het is de Olympia’28 goalie die het schot nog weet te pareren en zo een punt voor de Hasselters veilig weet te stellen.

Zaterdag 8 december 2018 speelt Olympia’28 thuis tegen ZAC uit Zwolle. De ploeg van trainer John Beijen vinden wij na tien wedstrijden terug op de eerste plek met 25 punten. Het is aan Jarrisch Keizer en zijn mannen om de drie punten in Hasselt te houden en zo de aansluiting te houden met de bovenste ploegen. (www.olympia28.nl | Berthil Kreykes)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 04.12.18 | 10.09 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
21° | 3°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27615 s