Dinsdag 25.06.19 | 17.11 uur

Hoofdklasser heeft selectie nagenoeg rond

Patrick Jansen nieuwe sluitpost Sc Genemuiden

De TC van Sportclub Genemuiden heeft laten weten blij te zijn dat zij in Patrick Jansen de gewenste vervanger hebben gevonden voor de positie van doelman die beschikbaar kwam na het vertrek van de huidige sluitpost, Daan Huiskamp.
Patrick is een 28-jarige doelman van ruim 1 meter negentig die in de voetballerij zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, zo speelde hij bij de jeugd van Go Ahead Eagles en Jong Vitesse/AGOVV.


Na een jaar Malta en DETO verhuisde hij naar CSV Apeldoorn waar hij nu voor het zesde opeenvolgende jaar onder de lat staat, Patrick was toe aan een nieuwe uitdaging en bij Sportclub Genemuiden denkt hij deze te hebben gevonden.

Kay Velda
Ook voor Kay Velda is het avontuur bij Sportclub nog niet voorbij, zijn overeenkomst is met 2 jaar verlengt. Hij heeft het prima naar zijn zin en hoopt op een mooie samenwerking in de seizoenen die voor hem liggen.

Eigen spelers
Arend van de Wetering, Nick Buitink en Rick Doorn hebben eveneens aangegeven ook volgend seizoen weer deel te willen uitmaken van de 1e selectie van Sportclub, het drietal heeft zijn draai aardig gevonden en wil hier graag een gevolg aangeven.

Job van Dalfsen, die nu tijdelijk bij Groen- Geel in Groningen voetbalt sluit na zijn afstuderen dit jaar ook weer aan bij Spotclub. Evenals Erwin Henniphof, mits fit zal ook hij weer deel gaan uitmaken van de selectie.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 11.01.19 | 17.07 UUR


advertentie

Vandaag:
35° | 21°
Meer weer...
Morgen:
30° | 18°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.28504 s