Woensdag 21.08.19 | 17.54 uur

Gemeenschapscentrum De Driester en Sc Genemuiden

Stem op de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie 2018

UPDATE Als blijk van waardering voor de enorme vrijwillige inzet in Overijssel reikt de provincie Overijssel op vrijdag 8 februari 2019 in het provinciehuis van Zwolle de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018 uit. Er zijn dit jaar 37 individuele vrijwilligers en 40 organisaties genomineerd die in de strijd zijn voor deze titel. In de gemeente Zwartewaterland zijn een tweetal organisaties genomineerd, nl. Gemeenschapscentrum De Driester en Sc Genemuiden.

Publieksprijs en trendprijs
Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest uiteindelijk de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Daarnaast kunnen inwoners van Overijssel stemmen op hun eigen favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie voor de publieksprijs. Een nieuw element dit jaar is de trendprijs deze is beschikbaar voor zowel individuele vrijwilligers als organisaties. Het thema van de trendprijs is 'Iets groots doen met iets kleins'. De jury kijkt hierbij onder andere of een vrijwilliger of organisatie iets groots heeft bereikt met een kleine activiteit of iets moois heeft georganiseerd met weinig geld.

Stemmen
Inwoners van Overijssel kunnen nog stemmen tot 7 februari 23.59 uur op www.ovp2018.nl

Winnaars
Voor zowel de individuele vrijwilligers als de organisaties zijn er prijzen ter waarde van 1000, 650 en 350 euro beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs en trendprijs ligt er 500 euro klaar.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 18.01.19 | 14.12 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
24° | 13°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29145 s