Woensdag 21.08.19 | 17.54 uur

Opnieuw startbewijzen voor regionale kampioenschappen

Zwartewaterruiter Roeland Kringkampioen springen

Afgelopen weekend zijn de Kringkampioenschappen (kring NWO-NOP) voor paarden en pony’sspringen verreden. Beanke Roeland en Anne-Jet Harms van de Zwartewarruiters wisten in IJsselmuiden tevens startbewijzen te bemachtigen voor de regiokampioenschappen.

Beanke Roeland
Beanke Roeland kwam met meerdere paarden aan start. In de klasse B wist ze met Jelrelia met 82,5 punten de titel Kringkampioen klasse B binnen te halen en mag met dit resultaat door naar de regiokampioenschappen.

Met Ina's girl werd Beanke 8e en is daarmee reserve afgevaardigde in de klasse L. Ook startte Beanke in de klasse M met Happyday. Ze eindigden niet tussen de dagprijzen, maar zijn wel afgevaardigd naar de regiokampioenschappen.

Alène Roeland
Alène Roeland kwam ook in de klasse B aan start. Alène mocht zich, met haar paard Jasmijn, tijdens de prijzenceremonie naast Beanke opstellen om een mooie 2e prijs in ontvangst te nemen.

Riëlke Roeland
Ook Riëlke Roeland wist zich te plaatsen voor regiokampioenschappen. Met Ico T reed zij naar een 2e prijs in de klasse M.

Anne-Jet Harms
Bij de pony’s kwam Anne-Jet Harms met Buddha to Buddha goed voor de dag. In de klasse L cat. D reden zij een foutloos parcours en barrage en behaalden daarmee een tweede prijs. Ook Anne-Jet Harms zien we terug op de regiokampioenschappen van Overijssel. (www.zwartewaterruiters.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 21.01.19 | 10.30 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
24° | 13°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29104 s