Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Roy Ekkelenkamp verheugd over erkenning saucijzenbroodje

Het Beste Saucijzenbroodje komt uit Zwartsluis

Het Beste Saucijzenbroodje komt uit Zwartsluis

Het Beste Saucijzenbroodje komt uit Zwartsluis© Roy Ekkelenkamp

Tijdens een vakgroepbijeenkomst van de MarketingProductGroepen (MPG) zijn dit jaar weer een tweetal producten gekeurd. Bakkerij Bosgoed uit Heeten maakt de Beste Gevulde Koek van 2019. Het Beste Saucijzenbroodje is afkomstig van Banketbakkerij Roy Ekkelenkamp in Zwartsluis.

Tevreden keurmeester
Tijdens de eerste MPG-bijeenkomst van het nieuwe jaar worden traditioneel een tweetal producten gekeurd. Dit jaar werden de gevulde koek en het saucijzenbroodje beoordeeld. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van René Jacobs uit Leiden als deskundige keurmeester. Als voormalig banketbakker was hij bijzonder tevreden over de aangeboden kwaliteit van de eigengemaakte producten.

Het erepodium
De tweede plaats in de categorie Gevulde Koek is voor Banketbakkerij Oorbeek uit IJsselstein en de top drie wordt compleet gemaakt door en Maison Pierre uit Amersfoort. Bij het Beste Saucijzenbroodje wordt de tweede plaats gedeeld door Bakkerij Gillis uit Oisterwijk en Banketbakkerij Oorbeek uit IJsselstein. Ook de derde plaats in deze categorie wordt gedeeld en wel door De 7 Heerlijkheden uit Nederhorst ten Berg, Bakkerij de Winter uit Denekamp en René Vermeij, De Echte Bakker uit Kampen.

De MarketingProductGroepen
MPG is een initiatief van Beko Groothandel en Beko Advies met het motto ‘samen naar een hoger plan’. Leden delen hun kennis van ‘grondstof tot consument’ en er worden inspirerende bedrijfsbezoeken georganiseerd.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.02.19 | 16.40 UUR
Vandaag:
19° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.33261 s