Donderdag 23.05.19 | 20.50 uur

Twente Plat vrijdag 8 maart in Sluuspoort Zwartsluis

De Zwartewaterkrant trakteert op vrijkaarten!

Twente Plat vrijdag 8 maart in Sluuspoort Zwartsluis

Twente Plat vrijdag 8 maart in Sluuspoort Zwartsluis© Twente Plat

Twee jaar geleden was er voor de eerste keer een avond Twentse humor te beleven in Sluuspoort Zwartsluis. Het populaire gezelschap Twente Plat speelde er met veel succes een humorvoorstelling en de bomvolle zaal genoot met volle teugen van een oergezellige én onvergetelijke avond. Nooit eerder werd er in Sluuspoort zo onbedaarlijk gelachen als juist die avond. En er is goed nieuws voor de inwoners van Zwartsluis en omgeving, want op vrijdag 8 maart 2019 komt Twente Plat andermaal naar Sluuspoort. Met een gloednieuw programma zal de groep weer een aanslag doen op de lachspieren.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk.

Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost-Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de Twentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekent: heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou 'Mans Oet Twente' is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou 'Aaltje en Trijntje' zijn die weer de nodige problemen met hun 'kerels' hebben: de Twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Twente Plat aan het goede adres.

De entreekaarten voor deze avond zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de balie van Sluuspoort. Telefonisch reserveren kan ook: 074-3841718. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. (www.twenteplat.com)

De Zwartewaterkrant trakteert op vrijkaarten!
De Zwartewaterkrant geeft op donderdag 14 februari, vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari 2019, i.s.m. Twente Plat maximaal 2 x 2 vrijkaarten weg. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan, want De Zwartewaterkrant verloot 2 × 2 entreekaarten. Meedoen doe je door een mailtje te sturen met jouw naam naar: prijsvraag@zwartewaterkrant.nl onder vermelding van 'Twente Plat Zwartsluis'.

De winnaars worden maandag 18 februari 2019 per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Vrijkaarten of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 14.02.19 | 10.54 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
20° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29049 s