Vrijdag 17.05.19 | 10.34 uur

Zwartewater FM Actueel blikt terug op 36 jarige vrijwilligerscarričre

Sportpark-voorzitter Polman aan tafel bij Overmars

Sportpark De Vlegel in Hasselt

Sportpark De Vlegel in Hasselt© Agriluchtfoto

Het voorzitterschap van de commissie 'Beheer en Onderhoud' (B en O) op sportpark De Vlegel in Hasselt is al jaren in vertrouwde handen van Herman Polman. Herman die ruim 36 jaar geleden gevraagd werd voor deze functie werkte toen zelf in de bouw en is maatschappelijke erg betrokken, dus werd de vraag vanzelfsprekend positief beantwoord. De voorzitter neemt na maar liefst 36 jaar afscheid van zijn geliefde sportpark 'De Vlegel'.

B en O houdt zich bezig met het onderhoud van het park, in de breedste zin van het woord. Zo wordt er gesnoeid, straatwerk hersteld en onderhoudswerkzaamheden verricht aan zowel het clubgebouw als aan de bergingen. Deze werkzaamheden worden in het voor- en najaar gedaan op de zgn. werkochtenden, maar als de klus omvangrijker is wordt hiervoor de frequentie wat opgeschroefd.

Herman heeft door de jaren veel zien veranderen binnen de vereniging, maar bleef voor zijn commissie de constante factor. Polman; 'Ik denk dat het goed is dat juist voor een commissie als B en O, iemand weet hoe iets ontstaan is, waar dit is vastgelegd en waar je het kunt terug vinden. Heel veel is vastgelegd, maar kennis gaat verloren als het niet goed wordt overgedragen".

Na 36 jaar geeft hij - na lang overwegen - de voorzittershamer over aan Marthijn Mekkelholt, maar blijft hij - zo lang het nog kan - mee klussen en ook als lid betrokken in de commissie. 'Het is tijd voor een andere generatie met frisse ideeën en nieuwe inzichten. De commissie draait goed, weet elkaar te vinden en wordt gelukkig op dit moment goed bijgestaan door de leden. Ook in Marthijn heb ik het volste vertrouwen, dus als ik het moet overdragen is dit het moment', aldus de scheidend voorzitter.

Zaterdag 16 februari om 10.30 uur blikt HenkJan Overmars in Zwartewaterfm Actueel samen met Herman Polman terug op de vele klussen, mooie verhalen en veranderingen in een 36 jarige vrijwilligerscarričre op sportpark 'De Vlegel'. (www.zwartewaterfm.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 15.02.19 | 11.37 UUR
Vandaag:
22° | 6°
Meer weer...
Morgen:
22° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27751 s