Donderdag 23.05.19 | 21.35 uur

Oranje Fonds zoekt vrijwilligers voor NLdoet klussen

Zwartewaterland heeft 8 klussen aangemeld!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer zo ver. Dan steekt heel Nederland de handen uit de mouwen tijdens de zeventiende editie van NLdoet. Ook in Zwartewaterland zijn veel handen nodig. Daar zijn acht klussen te doen van de totaal 8.075 klussen in het hele land. Het Oranje Fonds roept iedereen op om zich op deze dagen in te zetten voor sociale organisaties.

Een leuke klus uitzoeken kan op www.nldoet.nl

Tijdens NLdoet slagen organisaties er samen met honderdduizenden vrijwilligers in om bergen werk te verzetten. En dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er ook daarna nog maandenlang plezier van. Met al ruim 8.075 klussen in alle uithoeken van het land, kunnen overal mensen aan de slag.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met miljoenen euro's initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Zo ontvangen zij al sinds 2006 financiële steun van de Nationale Postcode Loterij waarmee ze investeren in allerlei projecten die betrokkenheid tussen mensen mogelijk maakt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 05.03.19 | 10.45 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
20° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.28186 s