Donderdag 23.05.19 | 20.50 uur

Lidewijde Paris naar Hasselt voor Boekenweek

'Schrijven vrouwen anders dan mannen?'

Lidewijde Paris houdt speciaal voor de Boekenweek in Bibliotheek Hasselt de leesworkshop 'Hoe lees ik moeders en vrouwen in de literatuur?'. In deze Leesworkshop gaat Lidewijde op onderzoek uit naar alles wat met het thema van de Boekenweek te maken heeft: vrouwen als schrijvers, als lezers en als personages, moeders en dochters (en een beetje vaders en zonen). Zij geeft antwoorden op: 'Schrijven vrouwen anders dan mannen en lezen mannen ook anders?'

Bibliotheek Zwartewaterland nodigt graag schrijvers uit voor een lezing.

Deze keer is het de beurt aan Lidewijde Paris. Paris is al 25 jaar actief in de boekenwereld als redacteur en uitgever. Sinds de verschijning van haar boek Hoe lees ik? reist ze door het land met haar gelijknamige leesworkshop. Tijdens deze workshop leer je dieper in je boek te duiken, te letten op wat en hoe een schrijver schrijft. Hoe werkt literatuur en waarom werkt het? Hier kom je achter aan de hand van voorgelezen voorbeelden, schilderijen, filmpjes en dagelijkse bevindingen. Kom op woensdag 20 maart naar bibliotheek Hasselt en ervaar hoe leuk literair lezen kan zijn!

De kosten bedragen 7,00 euro voor leden en 8,50 euro voor niet-leden. Aanvang 19.30 uur.
Aanmelden via: www.bibliotheekzwarteaterland.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.03.19 | 09.06 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 7°
Meer weer...
Morgen:
20° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.28701 s