Woensdag 21.08.19 | 17.54 uur

Boer Pelleboer in Mastenbroek opent 'theaterzaal'

Theatervoorstelling 'Boer zoekt Vrouw' bij Polderzicht

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2019 speelt christelijke toneelgroep Puck uit Zwolle onder leiding van Sebastiaan Geurkink de theatervoorstelling Boer zoekt Vrouw van C.J. Slijkoord. Deze bijzondere uitvoering vindt plaats bij Boerderij Polderzicht aan de Oude Wetering 139a in Mastenbroek. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om 20.00 uur start de voorstelling. Parkeren kan gratis op het terrein van de boerderij.

De voorstelling is gebaseerd op het bekende tv-programma van Yvon Jaspers, maar kent een humoristische en eigentijdse invulling. Voor de gelegenheid is boerderij Polderzicht van boer Pelleboer in Mastenbroek omgetoverd tot een echte theaterzaal, waar het publiek ook de koeien in de stal kan bewonderen.

In Boer zoekt Vrouw maken Krelis en Neeltje de Jager zich grote zorgen over de toekomst van hun boerenbedrijf 'Levensvreugd' en hunkeren naar kleinkinderen. Hun enige zoon Bertus is echter bepaald geen rokkenjager en bovendien volmaakt gelukkig met zijn vrijgezelle leven op de boerderij.

Daarom neemt Neeltje de beslissing om een aantal zaken drastisch te manipuleren. Daarin gaat ze ver. Héél ver. Zo schrijft ze zonder medeweten van Bertus een brief aan Yvon Jaspers, om Bertus aan te melden voor het programma “Boer zoekt vrouw”. Als dat op niks uitloopt, gaat ze verder met de volgende stap, wat tot de meest onverwachte, krankzinnige situaties leidt.

Zal Bertus de liefde van zijn leven tegenkomen, of komt er een einde aan familie de Jager op boerderij 'Levensvreugd?'.

Tickets kosten 10,00 euro en zijn te bestellen op www.toneelpuck.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.03.19 | 12.00 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
24° | 13°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29364 s