Woensdag 21.08.19 | 17.54 uur

Wie helpen dit jaar Koningsdag en de andere festiviteiten organiseren?

Algemene ledenvergadering OV Hasselt

Nu het voorjaar nadert, begint het weer te kriebelen bij de bestuursleden en vrijwilligers van de Oranjevereniging Hasselt. Natuurlijk staat Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeestweek en Sinterklaasintocht op het programma, maar het seizoen wordt zoals ieder jaar afgetrapt met de Algemene Ledenvergadering. Op donderdag 28 maart 2019 zijn alle leden vanaf 19.30 uur welkom in De Schakel voor onder andere de verkiezing van nieuwe bestuursleden.

Nadat de Oranjevereniging Hasselt aan het begin van de Algemene Ledenvergadering de notulen van vorig jaar en het verslag van de penningmeester de revue heeft laten passeren, is het tijd voor de verkiezing van nieuwe bestuursleden. Dit jaar nemen de bestuursleden Rieneke van der Kolk, Job Treffers en Siegrit de Bruijn afscheid.

Wie het bestuur per 1 oktober 2019 als nieuwe voorzitter of penningmeester wil komen versterken, kan zich nog altijd verkiesbaar stellen via info@oranjevereniging-hasselt.nl.

Onvergetelijke momenten
Na de pauze blikt de Oranjevereniging Hasselt terug op de activiteiten van 2018, gevolgd door een vooruitblik op 2019. Aansluitend kunnen de winnaars van de versierde straten hun prijzengeld in ontvangst nemen. Ter afsluiting mogen alle leden tijdens de rondvraag opmerkingen, ideeŽn en vragen naar voren brengen. Zo is de Oranjevereniging Hasselt aan het eind van de avond helemaal klaar voor een jaar vol onvergetelijke momenten tijdens Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeest en natuurlijk de intocht van Sinterklaas.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 12.03.19 | 10.20 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
24° | 13°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31482 s