Woensdag 21.08.19 | 17.54 uur

Basisschool aan de Kerkwetering zet deuren open

Open lesochtend op CBS Mastenbroek

Op dinsdag 19 maart 2019, van 09.00 - 11.00 uur houdt CBS Mastenbroek (Kerkwetering 2) in Mastenbroek een open lesochtend. De school komt op deze ochtend graag in contact met bestaande en (eventueel toekomstige) nieuwe ouders. Belangstellenden kunnen gedurende deze tijd zelf bepalen hoe laat en hoe lang ze de lessen bezoeken.

CBS Mastenbroek is een christelijke basisschool en geeft onderwijs aan ongeveer 30 kinderen. De kinderen komen uit Mastenbroek en omliggende plaatsen. De kinderen zijn verdeeld over twee groepen.

CBS Mastenbroek is de plek waar elk kind zijn/haar eigen talenten kan laten groeien en bloeien. De school wil een veilige omgeving bieden waar elk kind wordt uitgedaagd om te ontdekken wat het zelf goed kan, maar ook om te ervaren wat het samen met anderen kan bereiken.

Tijdens de lessen staan de lesdoelen centraal en begeleiden de leerkrachten de kinderen met de eerste oefeningen. Als de kinderen de les begrijpen gaan ze de leerstof verder verwerken op chromebooks. De digitale methodes zijn zoveel mogelijk adaptief en geven direct feedback. Met aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, godsdienst, verkeer en de creatieve vakken werken de kinderen vaak samen.

CBS Mastenbroek
De school gaat in haar onderwijs uit van een scheppende God en dat alle kinderen hun specifieke talenten hebben gekregen. Elke dag begint met een bijbelvertelling of een andere werkvorm om uit de Bijbel te leren. De kinderen leren om respectvol met elkaar om te gaan. Als de kinderen na groep acht de school verlaten hebben zij een goede basis om verder te groeien als zelfstandige en verantwoordelijke wereldburger die een eigen plek inneemt in de maatschappij. (www.cbsmastenbroek.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 13.03.19 | 14.21 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
24° | 13°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29289 s