Zaterdag 14.09.19 | 17.24 uur

Zeventiende editie van NLdoet in Nederland

Drukke agenda voor B&W Zwartewaterland op NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer zover. Dan steekt heel Nederland de handen uit de mouwen tijdens de zeventiende editie van NLdoet. Ook in Zwartewaterland zijn veel handen nodig. Daar zijn acht klussen te doen van de totaal 8.075 klussen in het hele land. Ook burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken hun opwachting in het kader van NLdoet.

NLdoet | Vrijdag 15 maart 2019
Burgemeester Bilder is vanaf 09:00 uur aanwezig om de handen uit de mouwen te steken bij het inplanten van bloembakken bij 't Olde Staduus in Genemuiden. In de avonduren is de burgervader vanaf 19:00 uur aanwezig en biedt hij hulp bij het opknappen van Jeugdsoos Enclusa in Zwartsluis.

NLdoet | Vrijdag 15 maart 2019
Wethouder Knol draagt vanaf 19.00 uur in het kader van NLDoet een steentje bij aan de bar in de Jeugdsoos in Teeuwland Hasselt. Het cultureel centrum krijgt in de soos een geheel nieuwe bar.

NLdoet | Vrijdag 15 maart 2019
Wethouder Albert Coster is aanwezig bij het feestelijk in gebruik nemen van het eerste zonnedak van Energiek Zwartewaterland. Deze feestelijke handeling zal vanaf 16.30 uur plaatsvinden aan de Zwartewaterkloosterweg 1 te Zwartsluis.

NLdoet | Zaterdag 16 maart 2019
Wethouder Maarten Slingerland steekt, in het kader van NLDoet, vanaf 09.00 uur de handen uit de mouwen bij speeltuin Willem Egbertsstraat in Hasselt. Twee uurtjes later is hij aanwezig bij Kinderboerderij De Taghof in Genemuiden.

Tijdens NLdoet slagen organisaties er samen met honderdduizenden vrijwilligers in om bergen werk te verzetten. En dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er ook daarna nog maandenlang plezier van. Met al ruim 8.075 klussen in alle uithoeken van het land, kunnen overal mensen aan de slag.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met miljoenen euro's initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Zo ontvangen zij al sinds 2006 financiële steun van de Nationale Postcode Loterij waarmee ze investeren in allerlei projecten die betrokkenheid tussen mensen mogelijk maakt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 14.03.19 | 07.13 UUR


advertentie

Vandaag:
21° | 6°
Meer weer...
Morgen:
21° | 7°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - Vv Eemdijk 2-0
DOS Kampen - Sv DESZ 4-0
VSW Windesheim - Olympia'28 0-2
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.29496 s